Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ำำำพำพ KUNG2521
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Somjit passt de bal zonder na te denken. Khachomprasart bereikt de bal nog maar net als eerste. Panturarranasriyothin verovert de bal door een tackle van achteren. Panturarranasriyothin schiet op doel. Wiriyakrai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ำำำพำพ - KUNG2521 1:0

10e minuut.
Samsee speelt de bal door. Panturarranasriyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachomprasart is nu in balbezit. Panturarranasriyothin verovert de bal door een tackle van achteren. Panturarranasriyothin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panturarranasriyothin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dingguo onderschept slim de pass. Dingguo geeft de bal voor. Lamphun bereikt de bal nog maar net als eerste. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin haalt uit met een fantastische trap. Wiriyakrai bokst de bal weg.

22e minuut.
Panturarranasriyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panturarranasriyothin passt de bal in één keer door. Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aoguo rent richting de bal. Aoguo passt de bal met de wreef. Petmang rent richting de bal. Samsee bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ำำำพำพ - KUNG2521 1:1

42e minuut.
Dakang speelt de bal door. Aoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoguo speelt de bal door. Petmang is nu in balbezit. Petmang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ำำำพำพ - KUNG2521 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ำำำพำพ 39%, KUNG2521 61%.
ำำำพำพ - KUNG2521 1:2

52e minuut.
Fei rent richting de bal. Fei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsu met de inworp. Peng die Sau geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Punyachartrat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dakang de bal. Dakang probeert naar een medespeler te passen. Panturarranasriyothin rent richting de bal. Panturarranasriyothin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Aoguo de bal. Oodyn rent richting de bal. Dakang maakt een afschuwelijke overtreding. Dakang krijgt een gele kaart. Oodyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oodyn met een snel genomen vrije trap. Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yau Tang. Yau Tang krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Dingbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dakang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dingbo. Dingbo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dingguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingguo geeft een lange en hoge pass. Panturarranasriyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panturarranasriyothin schiet op doel. Wiriyakrai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ำำำพำพ 38%, KUNG2521 62%.
ำำำพำพ - KUNG2521 1:2