Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Po Tae FC nathapong
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Dingbo probeert naar een medespeler te passen. Chi Fong rent richting de bal. Tsu rent richting de bal. Tsu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Po Tae FC - nathapong 1:0

8e minuut.
Chang lin passt de bal in één keer door. Tingwei met een sublieme pass. Sanpakij is nu in balbezit. Hwa onderschept slim de pass. Hwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chang lin is nu in balbezit. Tingwei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chang lin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yau Tang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu schiet op doel. Manasuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po Tae FC - nathapong 2:0

23e minuut.
Kaewsang met een sublieme pass. Lertwachirachot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertwachirachot speelt de bal door. Hwa is nu in balbezit. Hwa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Po Tae FC - nathapong 2:1

27e minuut.
Yau Tang met een sublieme pass. Klungelig pakt Yindeeyoungyeon de bal. Yindeeyoungyeon passt de bal met de wreef. Hwa rent richting de bal. Hwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tingwei is nu in balbezit. Tingwei geeft een hoge lob. Lertwachirachot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertwachirachot draait met de bal, schiet en ... Kangli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Tingwei de bal onder controle te krijgen. Chang lin rent richting de bal. Chang lin passt de bal zonder na te denken. Tsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Po Tae FC - nathapong 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po Tae FC 52%, nathapong 48%.
Po Tae FC - nathapong 3:1

48e minuut.
Daar is Tsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu verovert de bal door een tackle van achteren. Chang lin rent richting de bal. Chang lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Araya heeft problemen om de bal te vangen. Yindeeyoungyeon rent richting de bal. Araya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yindeeyoungyeon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaewsang met een snel genomen vrije trap. Kangli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kaewsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang lin onderschept slim de pass. Chang lin passt de bal in één keer door. Tsu rent richting de bal. Tsu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Po Tae FC - nathapong 4:1

62e minuut.
Yindeeyoungyeon probeert naar een medespeler te passen. Puma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wisutratsami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa onderschept slim de pass. Hwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kaewsang speelt de bal door. Yau Tang is nu in balbezit. Tingwei verovert de bal door een tackle van achteren. Yindeeyoungyeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yindeeyoungyeon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Po Tae FC - nathapong 4:2

83e minuut.
Yindeeyoungyeon is nu in balbezit. Araya rent richting de bal. Yindeeyoungyeon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yindeeyoungyeon krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Wekkawet onderschept slim de pass. Yau Tang is nu in balbezit. Wekkawet begaat een overtreding. Wekkawet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po Tae FC 48%, nathapong 52%.
Po Tae FC - nathapong 4:2