Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wut2526 FC R.MADRID
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


26e minuut.
Wongsupan rent richting de bal. Wongsupan geeft de bal voor. Klungelig pakt Thanaloetwisut de bal. Wongkumlao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongkumlao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wut2526 - FC R.MADRID 0:1

39e minuut.
Araya bereikt de bal nog maar net als eerste. Araya speelt de bal door. Wongkumlao is nu in balbezit. Wongkumlao draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wut2526 - FC R.MADRID 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut2526 36%, FC R.MADRID 64%.
wut2526 - FC R.MADRID 0:2

50e minuut.
Kangjin verovert de bal door een tackle van achteren. Kangjin speelt de bal door. Kuo chuan is nu in balbezit. Wongkumlao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongkumlao haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Araya rent richting de bal. Thanapaiboon onderschept slim de pass. Thanapaiboon geeft een hoge lob. Thairung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thairung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukosol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Chunli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araya is nu in balbezit. Araya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sunthirarat kopt de bal weg. Daar is Uchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchin passt de bal zonder na te denken. Thairung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thairung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut2526 62%, FC R.MADRID 38%.
wut2526 - FC R.MADRID 0:2