Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wut2526 ning
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21.3
hopeless Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Uchin speelt de bal door. Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakrom begaat een overtreding. Prakrom krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chunli met een sublieme pass. Thanapaiboon geeft een hoge lob. Prakrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin onderschept slim de pass. Uchin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
wut2526 - ning 1:0

10e minuut.
Daar is Chuanchuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Chang rent richting de bal. Chun Chang passt de bal in één keer door. Samsee is nu in balbezit. Samsee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Uchin rent richting de bal. Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Ming passt de bal zonder na te denken. Kai Bok rent richting de bal. Kai Bok geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Chunli passt de bal in één keer door. Uchin is nu in balbezit. Chun Chang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chun Chang krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chun Chang is nu in balbezit. Chun Chang speelt de bal door. Kiam-Woon rent richting de bal. Samsee rent richting de bal. Samsee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prakrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet onderschept slim de pass. Wekkawet speelt de bal door. Uchin rent richting de bal. Uchin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wut2526 - ning 2:0

39e minuut.
Chun Chang passt de bal zonder na te denken. Kiam-Woon bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsee is nu in balbezit. Kiam-Woon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wut2526 - ning 2:1

42e minuut.
Chuanchuen verovert de bal door een tackle van achteren. Chuanchuen geeft een lange en hoge pass. Wekkawet kopt de bal weg. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin schiet op doel. Daohua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thairung heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
wut2526 - ning 3:1

45e minuut.
Thanaloetwisut rent richting de bal. Thanaloetwisut geeft een hoge lob. Inworp. Boonkerd met een snelle inworp. Thanapaiboon onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut2526 53%, ning 47%.
wut2526 - ning 3:1

46e minuut.
Thairung passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wekkawet de bal. Wekkawet passt de bal zonder na te denken. Kiam-Woon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chunli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samsee is nu in balbezit. Philailekha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Samsee moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Samsee kan niet meer verder spelen. Saision komt het veld opgelopen. Kiam-Woon neemt de penalty, wat een uithaal! Utaipot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wut2526 - ning 3:2

83e minuut.
Sukosol geeft een lange en hoge pass. Rinsuwan heeft problemen om de bal te vangen. Sukosol onderschept slim de pass. Sukosol geeft een hoge lob. Daohua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wut2526 - ning 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut2526 48%, ning 52%.
wut2526 - ning 4:2