Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aoraonza45 looikd 1
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Punyachartrat rent richting de bal. Buranakarn onderschept slim de pass. Buranakarn geeft een lange en hoge pass. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tsai-Jung rent richting de bal. Tsai-Jung geeft de bal voor. Janrung probeert de bal aan de voet te houden. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri haalt uit met een fantastische trap. Wongkumlao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Maitreepun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sathai-Chusri speelt de bal door. Sathai-Chusri rent richting de bal. Jittakorn is nu in balbezit. Jittakorn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
aoraonza45 - looikd 1 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aoraonza45 58%, looikd 1 42%.
aoraonza45 - looikd 1 0:1

50e minuut.
Wiriyaboon met de inworp. Kijmongkolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Punyachartrat probeert naar een medespeler te passen. Kangmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangmin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aoraonza45 - looikd 1 1:1

57e minuut.
Cha probeert naar een medespeler te passen. Maitreepun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jittakorn verovert de bal door een tackle van achteren. Jittakorn schiet op doel. Wongkumlao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aoraonza45 - looikd 1 1:2

71e minuut.
Maitreepun bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitreepun geeft een lange en hoge pass. Daar is Dingda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punyachartrat is nu in balbezit. Punyachartrat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kijmongkolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijmongkolak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rojanaprorntip de bal. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aoraonza45 - looikd 1 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aoraonza45 28%, looikd 1 72%.
aoraonza45 - looikd 1 1:3