Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aoraonza45 FC R.MADRID
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Maitreepun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saithai komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai passt de bal met de wreef. Ming-wat heeft problemen om de bal te vangen. Wongkumlao is nu in balbezit. Wongkumlao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aoraonza45 55%, FC R.MADRID 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aoraonza45 - FC R.MADRID 0:0

50e minuut.
Cha geeft een hoge lob. Lamphun geeft een lange en hoge pass. Thanasrisuebwong probeert de bal met de borst te controleren. Kangmin is nu in balbezit. Kangmin draait met de bal, schiet en ... Khotchawat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Wongsupan met een sublieme pass. Wongkumlao heeft problemen om de bal te vangen. Cha rent richting de bal. Wongkumlao onderschept slim de pass. Wongkumlao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Araya speelt de bal door. Ming-wat rent richting de bal. Wongkumlao verovert de bal door een tackle van achteren. Wongkumlao draait met de bal, schiet en ... Wongkumlao maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Weylin is nu in balbezit. Weylin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cunnan de bal onder controle te krijgen. Srisa rent richting de bal. Srisa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aoraonza45 48%, FC R.MADRID 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aoraonza45 - FC R.MADRID 0:0