Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ning looikd 1
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Chun Chang passt de bal in één keer door. Ming geeft een lange en hoge pass. Kai Bok heeft problemen om de bal te vangen. Kai Bok geeft een lange en hoge pass. Chuanchuen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tsai-Jung kopt de bal weg. Jittakorn rent richting de bal. Met opzet legt Chun Chang zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chun Chang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chun Chang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Chuanchuen de bal onder controle te krijgen. Sumalee speelt de bal door. Sathai-Chusri rent richting de bal. Jittakorn is nu in balbezit. Jittakorn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ning - looikd 1 0:1

28e minuut.
Buranakarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri met een sublieme pass. Kiam-Woon is nu in balbezit. Kiam-Woon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Buranakarn met de inworp. Klungelig pakt Tsai-Jung de bal. Tsai-Jung passt de bal in één keer door. Daar is Jittakorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jittakorn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ning 43%, looikd 1 57%.
ning - looikd 1 0:1

55e minuut.
Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming begaat een overtreding. Sathai-Chusri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sathai-Chusri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tsai-Jung rent richting de bal. Tsai-Jung geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Ming de bal onder controle te krijgen. Ying Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming begaat een overtreding. Ming krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ying Soo geeft een lange en hoge pass. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri passt de bal in één keer door. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kiam-Woon onderschept slim de pass. Saision is nu in balbezit. Saision passt de bal zonder na te denken. Kiam-Woon is nu in balbezit. Kiam-Woon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanchuen geeft de bal voor. Daar is Ying Soo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saision rent richting de bal. Saision haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ning 57%, looikd 1 43%.
ning - looikd 1 0:1