Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aoraonza45 ning
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ming is nu in balbezit. Cha onderschept slim de pass. Cha met een sublieme pass. Punyachartrat rent richting de bal. Punyachartrat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Samsee onderschept slim de pass. Cha onderschept slim de pass. Cha passt de bal in één keer door. Kiam-Woon kan de bal niet met de borst controleren. Kiam-Woon schiet op doel. Wongkumlao bokst de bal weg. Wongkumlao met een sublieme pass. Ming kopt de bal weg. Kiam-Woon rent richting de bal. Kiam-Woon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ming-wat de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daohua trapt de bal weg van het doel. Cunnan rent richting de bal. Kiam-Woon begaat een overtreding. Kiam-Woon krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cunnan met de inworp. Samsee is nu in balbezit. Samsee passt de bal met de wreef. Kiam-Woon is nu in balbezit. Kiam-Woon haalt uit met een fantastische trap. Wongkumlao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
aoraonza45 - ning 0:1

30e minuut.
Cha rent richting de bal. Boonkerd bereikt de bal nog maar net als eerste. Cha verovert de bal door een tackle van achteren. Samsee rent richting de bal. Samsee draait met de bal, schiet en ... Wongkumlao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
aoraonza45 - ning 0:2

32e minuut.
Pengsapha kopt de bal weg. Kiam-Woon is nu in balbezit. Kiam-Woon passt de bal zonder na te denken. Boonkerd rent richting de bal. Boonkerd draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cunnan probeert naar een medespeler te passen. Lamphun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ming krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aoraonza45 61%, ning 39%.
aoraonza45 - ning 0:2

87e minuut.
Ming-wat probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boonkerd geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kai Bok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Bok haalt uit met een fantastische trap. Wongkumlao bokst de bal weg.

88e minuut.
Punyachartrat passt de bal zonder na te denken. Ming-wat met een sublieme pass. Cha rent richting de bal. Samsee is nu in balbezit. Samsee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
aoraonza45 - ning 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aoraonza45 58%, ning 42%.
aoraonza45 - ning 0:3