Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
looikd 1 wut2526
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wiriyaboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiriyaboon passt de bal met de wreef. Chunli rent richting de bal. Thairung heeft problemen om de bal te vangen. Thairung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
looikd 1 - wut2526 0:1

12e minuut.
Chunli geeft een hoge lob. Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thairung verovert de bal door een tackle van achteren. Thairung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
looikd 1 - wut2526 0:2

14e minuut.
Dingda is nu in balbezit. Dingda speelt de bal door. Sathai-Chusri heeft problemen om de bal te vangen. Uchin rent richting de bal. Uchin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wiriyaboon rent richting de bal. Chunli verovert de bal door een tackle van achteren. Chunli geeft een lange en hoge pass. Thairung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thairung draait met de bal, schiet en ... Sumalee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
looikd 1 - wut2526 0:3

20e minuut.
Dingda rent richting de bal. Dingda geeft een lange en hoge pass. Chun kopt de bal weg. Jittakorn rent richting de bal. Jittakorn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Thanapaiboon geeft een hoge lob. Chuanchuen kopt de bal weg. Uchin heeft problemen om de bal te vangen. Thairung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thairung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
looikd 1 - wut2526 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: looikd 1 64%, wut2526 36%.
looikd 1 - wut2526 0:4

63e minuut.
Wiriyaboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunli verovert de bal door een tackle van achteren. Chunli passt de bal in één keer door. Thairung rent richting de bal. Thairung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buranakarn met de inworp. Daar is Sathai-Chusri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wekkawet is nu in balbezit. Wekkawet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dingda onderschept slim de pass. Chunli is nu in balbezit. Chunli passt de bal met de wreef. Uchin is nu in balbezit. Uchin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: looikd 1 71%, wut2526 29%.
looikd 1 - wut2526 0:4