Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kharipbian Muangthong United
goGoGO Tactiek Haigwersa 1.0
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
41.8 gemiddelde waardering 48.4
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Sandić verovert de bal door een tackle van achteren. Sandić met een sublieme pass. Marquezino is nu in balbezit. Marquezino haalt uit met een fantastische trap. Kiermasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 0:1

6e minuut.
Holba is nu in balbezit. Holba geeft een hoge lob. Mikes rent richting de bal. Mikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 0:2

11e minuut.
Inworp. Arceusz met de inworp. Handoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Handoyo passt de bal in één keer door. Cadorini verovert de bal door een tackle van achteren. Kiermasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fèvre met een sublieme pass. Marquezino kopt de bal weg. Sandić rent richting de bal. Sandić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grifo verovert de bal door een tackle van achteren. Grifo passt de bal in één keer door. Mikes rent richting de bal. Mikes draait met de bal, schiet en ... Kiermasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 0:3

19e minuut.
Soponpanich is nu in balbezit. Soponpanich draait met de bal, schiet en ... Pixa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tőzsér zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soponpanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soponpanich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Soponpanich neemt zijn aanloop. Fèvre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 1:3

24e minuut.
Kapera geeft een lange en hoge pass. Sandić rent richting de bal. Sandić geeft de bal voor. Marquezino rent richting de bal. Marquezino draait met de bal, schiet en ... Kiermasz bokst de bal weg. Mikes rent richting de bal. Mikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 1:4

26e minuut.
Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski passt de bal met de wreef. Pokrywczyński rent richting de bal. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Bocquet onderschept slim de pass. Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski passt de bal in één keer door. Soponpanich rent richting de bal. Soponpanich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 2:4

34e minuut.
Grifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifo passt de bal in één keer door. Mikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes haalt uit met een fantastische trap. Kiermasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piala komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Holba geeft een hoge lob. Cadorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquezino verovert de bal door een tackle van achteren. Marquezino draait met de bal, schiet en ... Kiermasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 2:5

43e minuut.
Arceusz kopt de bal weg. Sandić heeft problemen om de bal te vangen. Sandić met een sublieme pass. Mikes rent richting de bal. Mikes draait met de bal, schiet en ... Kiermasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marquezino rent richting de bal. Marquezino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kharipbian 44%, Muangthong United 56%.
Kharipbian - Muangthong United 2:6

47e minuut.
Mikes passt de bal met de wreef. Sandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandić speelt de bal door. Mikes rent richting de bal. Mikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 2:7

49e minuut.
Gorzejewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pokrywczyński de bal. Pokrywczyński geeft een hoge lob. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Handoyo met een sublieme pass. Sandić is nu in balbezit. Sandić speelt de bal door. Mikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes draait met de bal, schiet en ... Kiermasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marquezino rent richting de bal. Marquezino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Buitenspel voor Marquezino. Goede buitenspelval van de verdediging. Dulecha komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Grifo passt de bal in één keer door. Iturrizaga rent richting de bal. Mikes onderschept slim de pass. Mikes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Muangthong United 2:8

90e minuut.
Bocquet geeft de bal voor. Inworp. Gorzejewski met een snelle inworp. Daar is Pokrywczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokrywczyński geeft de bal voor. Fèvre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kharipbian 43%, Muangthong United 57%.
Kharipbian - Muangthong United 2:8