Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayong 4A4F_FC
Khalanm Tactiek D-04
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 22.5
good Schieten hopeless
average Passen adequate
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Sumalee speelt de bal door. Roboz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taweepaiboon geeft een hoge lob. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Monczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijał onderschept slim de pass. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - 4A4F_FC 1:0

14e minuut.
Fijał kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dávila de bal onder controle te krijgen. Somchit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Somchit krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan geeft een lange en hoge pass. Boonprom rent richting de bal. Basto onderschept slim de pass. Basto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Boonkasemsanti met de inworp. Basto is nu in balbezit. Pak Fett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pak Fett krijgt een gele kaart. Basto raakt geblesseerd tijdens het duel. Basto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gow Jen maakt een snoekduik en kopt de bal. Chawla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zabokrzycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Sailom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sailom speelt de bal door. Gow Jen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gow Jen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong 37%, 4A4F_FC 63%.
Rayong - 4A4F_FC 1:0

46e minuut.
Roboz rent richting de bal. Zabokrzycki rent richting de bal. Dávila begaat een overtreding. Dávila krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Fijał rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Chawla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - 4A4F_FC 2:0

56e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Dingfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingfu passt de bal in één keer door. Basto is nu in balbezit. Basto haalt uit met een fantastische trap. Chawla bokst de bal weg.

64e minuut.
Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał geeft een lange en hoge pass. Daar is Basto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basto draait met de bal, schiet en ... Chawla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - 4A4F_FC 3:0

85e minuut.
Taweepaiboon geeft de bal voor. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Chawla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - 4A4F_FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong 33%, 4A4F_FC 67%.
Rayong - 4A4F_FC 4:0