Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muangthong United 4A4F_FC
Haigwersa 1.0 Tactiek D-04
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 22.3
good Schieten hopeless
good Passen adequate
good Verdedigen poor


5e minuut.
Tomo geeft de bal voor. Grifo rent richting de bal. Grifo passt de bal zonder na te denken. Mikes heeft problemen om de bal te vangen. Mikes draait met de bal, schiet en ... Chawla bokst de bal weg.

9e minuut.
Sandić is nu in balbezit. Sandić geeft een lange en hoge pass. Vink heeft problemen om de bal te vangen. Vink haalt uit met een fantastische trap. Chawla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 1:0

12e minuut.
Grifo onderschept slim de pass. Grifo probeert naar een medespeler te passen. Vink bereikt de bal nog maar net als eerste. Vink schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 2:0

19e minuut.
Pedalo is nu in balbezit. Pedalo geeft de bal voor. Mikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes draait met de bal, schiet en ... Chawla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 3:0

24e minuut.
Sandić rent richting de bal. Sandić passt de bal met de wreef. Vink rent richting de bal. Vink schiet op doel. Chawla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 4:0

24e minuut.
Roboz is nu in balbezit. Roboz passt de bal in één keer door. Sandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sandić de bal. Sandić haalt uit met een fantastische trap. Chawla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Zatrić is nu in balbezit. Zatrić geeft de bal voor. Boonprom is nu in balbezit. Mikes verovert de bal door een tackle van achteren. Mikes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vink bereikt de bal nog maar net als eerste. Vink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 5:0

39e minuut.
Sandić passt de bal zonder na te denken. Vink heeft problemen om de bal te vangen. Sandić geeft een hoge lob. Mikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fèvre met een sublieme pass. Mikes kopt de bal weg. Somchit heeft problemen om de bal te vangen. Vink is nu in balbezit. Vink schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muangthong United 34%, 4A4F_FC 66%.
Muangthong United - 4A4F_FC 5:0

50e minuut.
Handoyo geeft de bal voor. Chawla speelt de bal door. Grifo kopt de bal weg. Mikes is nu in balbezit. Mikes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somchit onderschept slim de pass. Somchit geeft een lange en hoge pass. Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arceusz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Handoyo speelt de bal door. Sandić is nu in balbezit. Sandić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vink schiet op doel. Chawla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vink rent richting de bal. Vink schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Grifo verovert de bal door een tackle van achteren. Grifo geeft de bal voor. Vink bereikt de bal nog maar net als eerste. Vink schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pedalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rigoroso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grifo. Rigoroso raakt geblesseerd tijdens het duel. Sumalee wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 5:1

63e minuut.
Mikes onderschept slim de pass. Mikes geeft de bal voor. Vink bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sandić neemt de hoekschop. Chawla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vink heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Grifo met een snelle inworp. Pixa heeft problemen om de bal te vangen. Pixa geeft een hoge lob. Sandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zatrić geeft een lange en hoge pass. Daar is Somchit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes haalt uit met een fantastische trap. Chawla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 6:1

73e minuut.
Somchit neemt vlug de vrije trap. Arceusz heeft problemen om de bal te vangen. Grifo probeert naar een medespeler te passen. Mikes is nu in balbezit. Mikes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sandić passt de bal zonder na te denken. Daar is Grifo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grifo geeft een hoge lob. Vink bereikt de bal nog maar net als eerste. Vink schiet op doel. Chawla bokst de bal weg. Mikes is nu in balbezit. Mikes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 7:1

83e minuut.
Rigoroso is nu in balbezit. Grifo verovert de bal door een tackle van achteren. Grifo passt de bal zonder na te denken. Mikes is nu in balbezit. Mikes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Monczka met een sublieme pass. Roboz bereikt de bal nog maar net als eerste. Holba verovert de bal door een tackle van achteren. Holba geeft een hoge lob. Sandić is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sandić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chawla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 8:1

86e minuut.
Zabokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roboz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vink rent richting de bal. Vink draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vink passt de bal met de wreef. Sandić is nu in balbezit. Sandić met een sublieme pass. Vink rent richting de bal. Vink schiet op doel. Chawla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - 4A4F_FC 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muangthong United 25%, 4A4F_FC 75%.
Muangthong United - 4A4F_FC 9:1