Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don marcelino DUFC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


23e minuut.
Macasa speelt de bal door. Cabatana rent richting de bal. Met opzet legt Raymundo zijn tegenspeler op de grond. Raymundo krijgt een gele kaart. Cabatana raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabatana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Valarao speelt de bal door. Macasa is nu in balbezit. Macasa speelt de bal door. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cacalda met een sublieme pass. Irong bereikt de bal nog maar net als eerste. Irong passt de bal zonder na te denken. Tayabas rent richting de bal. Tayabas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bohol met een snelle inworp. Pespes rent richting de bal. Patajo rent richting de bal. Pespes onderschept slim de pass. Pespes geeft een hoge lob. Orayani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Klungelig pakt Raymundo de bal. Cabatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatana speelt de bal door. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don marcelino 64%, DUFC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
don marcelino - DUFC 0:0

51e minuut.
Daar is Cacalda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macasa rent richting de bal. Macasa passt de bal in één keer door. Campo is nu in balbezit. Campo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Valarao is nu in balbezit. Valarao passt de bal met de wreef. Campo rent richting de bal. Campo schiet op doel. Orayani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - DUFC 0:1

63e minuut.
Campo kopt de bal weg. Malinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Pespes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pespes krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Raymundo is nu in balbezit. Raymundo passt de bal in één keer door. Valarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayabas verovert de bal door een tackle van achteren. Tayabas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pespes passt de bal zonder na te denken. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo passt de bal zonder na te denken. Valarao is nu in balbezit. Valarao geeft een hoge lob. Orayani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohol met een snelle inworp. Patajo geeft een hoge lob. Dimapindan is nu in balbezit. Dimapindan geeft een lange en hoge pass. Orayani bokst de bal weg.

81e minuut.
Tayabas verovert de bal door een tackle van achteren. Dimapindan speelt de bal door. Raymundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymundo geeft de bal voor. Bahande onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don marcelino 58%, DUFC 42%.
don marcelino - DUFC 0:1