Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tropang pogi pilipinas askal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Daar is Subili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subili geeft een lange en hoge pass. Daar is Aswit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabut rent richting de bal. Yabut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Aswit met een sublieme pass. Tanicala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tagalog probeert naar een medespeler te passen. Yabut rent richting de bal. Yabut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tropang pogi - pilipinas askal 0:1

33e minuut.
Subili is nu in balbezit. Subili geeft de bal voor. Tagalog kopt de bal weg. Yabut is nu in balbezit. Yabut geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Calimag is nu in balbezit. Yabut is nu in balbezit. Yabut passt de bal in één keer door. Gosiengfiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiengfiao haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Cudal rent richting de bal. Dungo rent richting de bal. Cudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dungo is nu in balbezit. Dungo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tropang pogi - pilipinas askal 1:1

44e minuut.
Gosiengfiao probeert naar een medespeler te passen. Balimbin is nu in balbezit. Dungo rent richting de bal. Dungo haalt uit met een fantastische trap. Ybańez kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tropang pogi 55%, pilipinas askal 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tropang pogi - pilipinas askal 1:1

47e minuut.
Aswit geeft een hoge lob. Dungo heeft problemen om de bal te vangen. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dungo onderschept slim de pass. Dungo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tropang pogi - pilipinas askal 2:1

62e minuut.
Gamelon met een sublieme pass. Aoanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoanan met een sublieme pass. Galut is nu in balbezit. Galut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Aoanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoanan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de Castro de bal onder controle te krijgen. Cudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tanicala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Omaga komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Yabut is nu in balbezit. Aswit onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tagalog. Aswit roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aswit kan niet meer verder spelen. Macorol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tropang pogi 56%, pilipinas askal 44%.
tropang pogi - pilipinas askal 2:1