Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pilipinas askal tropang pogi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ongpauco heeft problemen om de bal te vangen. Taulava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongpauco verovert de bal door een tackle van achteren. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap. Payuyao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pilipinas askal - tropang pogi 1:0

8e minuut.
Taulava rent richting de bal. Ongpauco onderschept slim de pass. Yabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabut draait met de bal, schiet en ... Payuyao probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tabura geeft een hoge lob. Yabut kopt de bal weg. Aswit heeft problemen om de bal te vangen. Ongpauco rent richting de bal. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Subili rent richting de bal. Yabut is nu in balbezit. Yabut probeert naar een medespeler te passen. Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
de Castro met een sublieme pass. Klungelig pakt Gamelon de bal. Ongpauco onderschept slim de pass. Yabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dungo verovert de bal door een tackle van achteren. de Castro is nu in balbezit. Dungo onderschept slim de pass. Dungo draait met de bal, schiet en ... Layugan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pilipinas askal - tropang pogi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pilipinas askal 42%, tropang pogi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pilipinas askal - tropang pogi 1:1

53e minuut.
Aswit is nu in balbezit. Ongpauco verovert de bal door een tackle van achteren. Yabut rent richting de bal. Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pilipinas askal - tropang pogi 2:1

70e minuut.
Subili controleert de bal met de borst. Alingog bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Subili zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Subili moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Subili schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
de Castro geeft de bal voor. Yabut kopt de bal weg. Gamelon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongpauco onderschept slim de pass. Ongpauco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Tagalog kopt de bal weg. Taulava probeert naar een medespeler te passen. Aswit bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabut is nu in balbezit. Yabut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pilipinas askal - tropang pogi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pilipinas askal 44%, tropang pogi 56%.
pilipinas askal - tropang pogi 3:1