Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
camalig spear MAPUTOL FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Balaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batac onderschept slim de pass. Batac passt de bal zonder na te denken. Abucay rent richting de bal. Abucay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camalig spear - MAPUTOL FC 1:0

16e minuut.
Luyun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonong is nu in balbezit. Gonong geeft een lange en hoge pass. Abucay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
camalig spear - MAPUTOL FC 2:0

22e minuut.
Aporongao probeert naar een medespeler te passen. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sabanal zijn tegenspeler op de grond. Sabanal krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Arboleda met een snelle inworp. Bantay rent richting de bal. Bantay geeft de bal voor. Klungelig pakt Macabuac de bal. Macabuac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
camalig spear - MAPUTOL FC 2:1

40e minuut.
Balaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonong onderschept slim de pass. Gonong speelt de bal door. Abucay is nu in balbezit. Abucay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cabe geeft een lange en hoge pass. Sabanal probeert de bal met de borst te controleren. Abucay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abucay schiet op doel. Sulit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: camalig spear 44%, MAPUTOL FC 56%.
camalig spear - MAPUTOL FC 2:1

49e minuut.
Balaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batac bereikt de bal nog maar net als eerste. Batac passt de bal zonder na te denken. Abucay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abucay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bantay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bugtong komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Linsangan onderschept slim de pass. Linsangan geeft een hoge lob. Balaguer kopt de bal weg. Dantes rent richting de bal. Dantes haalt uit met een fantastische trap. Pita bokst de bal weg.

57e minuut.
Balaguer geeft een lange en hoge pass. Dantes rent richting de bal. Dantes probeert naar een medespeler te passen. Abucay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abucay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camalig spear - MAPUTOL FC 3:1

59e minuut.
Jain geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Arboleda de bal onder controle te krijgen. Arboleda probeert naar een medespeler te passen. Abucay rent richting de bal. Abucay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Sulit de bal. Abucay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulit is nu in balbezit. Abucay onderschept slim de pass. Gonong is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dantes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonong is nu in balbezit. Gonong met een sublieme pass. Abucay rent richting de bal. Abucay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
camalig spear - MAPUTOL FC 4:1

84e minuut.
Daar is Macabuac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonong met een sublieme pass. Abucay rent richting de bal. Abucay draait met de bal, schiet en ... Pita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
camalig spear - MAPUTOL FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: camalig spear 37%, MAPUTOL FC 63%.
camalig spear - MAPUTOL FC 5:1