Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azcal don marcelino
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Maligaya is nu in balbezit. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela speelt de bal door. Maulit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Patajo met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal met de wreef. Maulit rent richting de bal. Maulit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
azcal - don marcelino 1:0

42e minuut.
Palangdao probeert de bal aan de voet te houden. Irong bereikt de bal nog maar net als eerste. Irong passt de bal zonder na te denken. Tayabas rent richting de bal. Tayabas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azcal - don marcelino 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azcal 48%, don marcelino 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azcal - don marcelino 1:1

49e minuut.
Doeltrap. Pintac trapt de bal weg van het doel. Salapantan kopt de bal weg. Maulit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dalandan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reyes komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cacalda rent richting de bal. Cacalda geeft een lange en hoge pass. Daar is Batin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tayabas is nu in balbezit. Tayabas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Batin de bal onder controle te krijgen. Cacalda rent richting de bal. Cacalda speelt de bal door. Tayabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayabas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Simon is nu in balbezit. Simon passt de bal zonder na te denken. Patajo heeft problemen om de bal te vangen. Irong bereikt de bal nog maar net als eerste. Irong draait met de bal, schiet en ... Pintac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Simon haalt uit met een fantastische trap. Saupan kopt de bal weg. Maulit is nu in balbezit. Maulit draait met de bal, schiet en ... Orayani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azcal - don marcelino 2:1

88e minuut.
Batin met een sublieme pass. Daar is Kalangitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batin probeert naar een medespeler te passen. Patajo is nu in balbezit. Patajo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Salapantan kan de bal niet met de borst controleren. Patajo rent richting de bal. Patajo passt de bal in één keer door. Daar is Tayabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tayabas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azcal 48%, don marcelino 52%.
azcal - don marcelino 2:1