Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kanluran dulo DUFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bato met de inworp. Bangwa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pespes. Pespes krijgt een gele kaart. Bangwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bangwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malaggay springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dimapindan trapt de bal weg. Bohol kopt de bal weg. Daar is Macasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malaggay rent richting de bal. Malaggay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cabatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatana speelt de bal door. Orenia rent richting de bal. Orenia geeft een hoge lob. Campo springt en kopt de bal. Maylon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Orenia rent richting de bal. Orenia geeft een lange en hoge pass. Macuha probeert de bal met de borst te controleren. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Balantakbo trapt de bal weg. Macasa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Balantakbo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Balantakbo geeft een lange en hoge pass. Malaggay rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bahande ... Strafschop! Malaggay raakt geblesseerd tijdens het duel. Pangan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
kanluran dulo - DUFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kanluran dulo 60%, DUFC 40%.
kanluran dulo - DUFC 1:0

47e minuut.
Pespes rent richting de bal. Macasa rent richting de bal. Macasa passt de bal in één keer door. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Manguingat bereikt de bal nog maar net als eerste. Manguingat geeft een lange en hoge pass. Dimapindan is nu in balbezit. Malaggay verovert de bal door een tackle van achteren. Malaggay schiet op doel. Galapon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kanluran dulo 58%, DUFC 42%.
kanluran dulo - DUFC 1:0