Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAPUTOL FC tropang pogi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tabang met een sublieme pass. Macabuac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamelon rent richting de bal. Macabuac onderschept slim de pass. Macabuac schiet op doel. Payuyao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Macorol geeft de bal voor. Linsangan is nu in balbezit. Dungo verovert de bal door een tackle van achteren. Dungo haalt uit met een fantastische trap. Pita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPUTOL FC - tropang pogi 0:1

18e minuut.
Sulit geeft een hoge lob. Inworp. Aoanan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Poquis met een sublieme pass. Cudal rent richting de bal. Cudal passt de bal met de wreef. Dungo is nu in balbezit. Dungo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPUTOL FC - tropang pogi 0:2

45e minuut.
Cudal passt de bal zonder na te denken. Galut bereikt de bal nog maar net als eerste. Jain begaat een overtreding. Jain krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAPUTOL FC 55%, tropang pogi 45%.
MAPUTOL FC - tropang pogi 0:2

55e minuut.
Dungo is nu in balbezit. Dungo haalt uit met een fantastische trap. Sulit heeft problemen om de bal te vangen. Galut rent richting de bal. Galut schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Omaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabang met een snelle inworp. Klungelig pakt Bantay de bal. Bantay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Calimag geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sucdad met de inworp. Bantay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantay geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Omaga de bal. Tabang is nu in balbezit. Tabang passt de bal met de wreef. Macabuac is nu in balbezit. Macabuac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAPUTOL FC 48%, tropang pogi 52%.
MAPUTOL FC - tropang pogi 0:2