Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kanluran dulo don marcelino
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 13.6
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lumanlan met een sublieme pass. Pangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacalda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacalda krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tayabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Balantakbo rent richting de bal. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kanluran dulo - don marcelino 0:1

17e minuut.
Macuha probeert naar een medespeler te passen. Malinao is nu in balbezit. Bato onderschept slim de pass. Bato schiet op doel. Malaggay krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bato heeft problemen om de bal te vangen. Bato passt de bal zonder na te denken. Pangan rent richting de bal. Pangan passt de bal zonder na te denken. Malaggay is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kanluran dulo - don marcelino 1:1

29e minuut.
Williams met een snelle inworp. Balitactac is nu in balbezit. Balitactac geeft een lange en hoge pass. Malaggay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cacalda passt de bal in één keer door. Tayabas rent richting de bal. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kanluran dulo - don marcelino 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kanluran dulo 36%, don marcelino 64%.
kanluran dulo - don marcelino 1:2

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saupan trapt de bal weg. Lumanlan kopt de bal weg. Pangan rent richting de bal. Pangan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pangan onderschept slim de pass. Pangan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Malbog de bal onder controle te krijgen. Malaggay rent richting de bal. Malaggay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Manguingat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulaypan met een snelle inworp. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lumanlan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tumangan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cacalda probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balitactac zal de hoekschop nemen. Bato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Tumangan de bal. Reyes onderschept slim de pass. Reyes met een sublieme pass. Klungelig pakt Tayabas de bal. Tayabas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Balitactac onderschept slim de pass. Balitactac probeert naar een medespeler te passen. Malaggay is nu in balbezit. Malaggay draait met de bal, schiet en ... Tabula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kanluran dulo - don marcelino 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kanluran dulo 53%, don marcelino 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kanluran dulo - don marcelino 2:2