Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don marcelino kanluran dulo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Balitactac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balitactac geeft de bal voor. Maligaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malaggay rent richting de bal. Malaggay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Salvacion geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cacalda de bal. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayabas verovert de bal door een tackle van achteren. Tayabas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dalandan is nu in balbezit. Lumanlan speelt de bal door. Irong speelt de bal door. Tayabas rent richting de bal. Tayabas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - kanluran dulo 1:0

30e minuut.
Lumanlan is nu in balbezit. Irong onderschept slim de pass. Irong passt de bal zonder na te denken. Tayabas is nu in balbezit. Tayabas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Malbog geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pangan rent richting de bal. Pangan schiet op doel. Orayani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malaggay is nu in balbezit. Malaggay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
don marcelino - kanluran dulo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don marcelino 47%, kanluran dulo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
don marcelino - kanluran dulo 1:1

52e minuut.
Dulaypan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raymundo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Dalandan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvacion begaat een overtreding. Dalandan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dalandan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tayabas rent richting de bal. Tayabas haalt uit met een fantastische trap. Maylon bokst de bal weg.

65e minuut.
Cacalda rent richting de bal. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams geeft een hoge lob. Malaggay bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaggay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Malaggay bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malaggay raakt geblesseerd tijdens het duel. Pangan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Orayani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - kanluran dulo 1:2

76e minuut.
Patajo is nu in balbezit. Pangan verovert de bal door een tackle van achteren. Pangan probeert naar een medespeler te passen. Malaggay bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaggay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bato is nu in balbezit. Bato probeert naar een medespeler te passen. Malaggay is nu in balbezit. Malaggay schiet op doel. Daar is Saupan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - kanluran dulo 1:3

89e minuut.
Daar is Bato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bato geeft de bal voor. Williams kopt de bal weg. Malaggay bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaggay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don marcelino 54%, kanluran dulo 46%.
don marcelino - kanluran dulo 1:3