Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tropang pogi camalig spear
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Macorol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luyun. Macorol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macorol met een snel genomen vrije trap. Loyola is nu in balbezit. Dungo verovert de bal door een tackle van achteren. Dungo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tropang pogi - camalig spear 1:0

17e minuut.
Cudal is nu in balbezit. Cudal schiet op doel. Pansoy kopt de bal weg. Cudal is nu in balbezit. Cudal draait met de bal, schiet en ... Ontog verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Loyola geeft een hoge lob. Inworp. Poquis met de inworp. Aoanan heeft problemen om de bal te vangen. Aoanan schiet op doel. Ontog verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tropang pogi 42%, camalig spear 58%.
tropang pogi - camalig spear 1:0

56e minuut.
Manliklik geeft een lange en hoge pass. Taulava is nu in balbezit. Met opzet legt Simon zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Simon naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tropang pogi 47%, camalig spear 53%.
tropang pogi - camalig spear 1:0