Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pilipinas askal MAPUTOL FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Tabang passt de bal zonder na te denken. Ybańez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macabuac. Macabuac krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Balaga de bal. Tagalog bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagalog speelt de bal door. Gosiengfiao rent richting de bal. Gosiengfiao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pilipinas askal - MAPUTOL FC 1:0

22e minuut.
Tagalog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantay rent richting de bal. Bantay passt de bal met de wreef. Macabuac rent richting de bal. Macabuac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tagalog probeert naar een medespeler te passen. Yabut is nu in balbezit. Yabut passt de bal in één keer door. Gosiengfiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiengfiao schiet op doel. Pita bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pilipinas askal 50%, MAPUTOL FC 50%.
pilipinas askal - MAPUTOL FC 1:0

48e minuut.
Bantay passt de bal zonder na te denken. Tabura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sucdad. Sucdad krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Macabuac onderschept slim de pass. Tagalog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macabuac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macabuac zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Layugan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pilipinas askal - MAPUTOL FC 1:1

66e minuut.
Aporongao onderschept slim de pass. Aporongao speelt de bal door. Tagalog rent richting de bal. Bantay verovert de bal door een tackle van achteren. Bantay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Badar is nu in balbezit. Tabang is nu in balbezit. Badar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badar krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Balaga geeft de bal voor. Tabang rent richting de bal. Tabang speelt de bal door. Klungelig pakt Macabuac de bal. Macabuac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bantay met een sublieme pass. Klungelig pakt Tagalog de bal. Sabanal speelt de bal door. Macabuac rent richting de bal. Macabuac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tagalog bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagalog geeft de bal voor. Tabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Macabuac onderschept slim de pass. Macabuac schiet op doel. Layugan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pilipinas askal 47%, MAPUTOL FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pilipinas askal - MAPUTOL FC 1:1