Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAPUTOL FC pilipinas askal
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Badar probeert naar een medespeler te passen. Dalig rent richting de bal. Dalig probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ongpauco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ongpauco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ongpauco onderschept slim de pass. Dalig rent richting de bal. Ongpauco rent richting de bal. Ongpauco draait met de bal, schiet en ... Pita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPUTOL FC - pilipinas askal 0:1

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linsangan trapt de bal weg. Badar kopt de bal weg. Ongpauco probeert de bal met de borst te controleren. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPUTOL FC - pilipinas askal 0:2

16e minuut.
Ongpauco onderschept slim de pass. Aporongao is nu in balbezit. Ongpauco verovert de bal door een tackle van achteren. Ongpauco schiet op doel. Pita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPUTOL FC - pilipinas askal 0:3

18e minuut.
Puno verovert de bal door een tackle van achteren. Balaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puno. Puno krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tabura is nu in balbezit. Bantay rent richting de bal. Tabura begaat een overtreding. Tabura krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sucdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabura verovert de bal door een tackle van achteren. Tabura passt de bal met de wreef. Bantay heeft problemen om de bal te vangen. Bantay haalt uit met een fantastische trap. Layugan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAPUTOL FC 51%, pilipinas askal 49%.
MAPUTOL FC - pilipinas askal 0:3

55e minuut.
Aporongao heeft problemen om de bal te vangen. Dalig onderschept slim de pass. Dalig passt de bal in één keer door. Ongpauco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPUTOL FC - pilipinas askal 0:4

67e minuut.
Dalig verovert de bal door een tackle van achteren. Dalig probeert naar een medespeler te passen. Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Tagalog is nu in balbezit. Tagalog geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sucdad met de inworp. Bantay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
de Castro is nu in balbezit. de Castro geeft de bal voor. Linsangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongpauco verovert de bal door een tackle van achteren. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ongpauco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalig is nu in balbezit. Dalig passt de bal in één keer door. Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAPUTOL FC 50%, pilipinas askal 50%.
MAPUTOL FC - pilipinas askal 0:4