Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don marcelino camalig spear
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Saupan kopt de bal weg. Daar is Patajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abucay is nu in balbezit. Abucay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - camalig spear 0:1

9e minuut.
Irong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reyes komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Malbog geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garvida met een snelle inworp. Manganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Manganon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bajar rent richting de bal. Bajar speelt de bal door. Pansoy is nu in balbezit. Tayabas onderschept slim de pass. Tayabas schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Cabe heeft problemen om de bal te vangen. Tayabas is nu in balbezit. Tayabas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patajo speelt de bal door. Saupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abucay verovert de bal door een tackle van achteren. Abucay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Manganon is nu in balbezit. Maligaya rent richting de bal. Maligaya speelt de bal door. Klungelig pakt Abucay de bal. Abucay haalt uit met een fantastische trap. Orayani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don marcelino 56%, camalig spear 44%.
don marcelino - camalig spear 0:1

64e minuut.
Cacalda rent richting de bal. Balaguer onderschept slim de pass. Balaguer geeft een hoge lob. Abucay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abucay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - camalig spear 0:2

71e minuut.
Abucay rent richting de bal. Saupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abucay verovert de bal door een tackle van achteren. Abucay schiet op doel. Orayani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - camalig spear 0:3

76e minuut.
Dalandan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalandan geeft een lange en hoge pass. Daar is Loyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tayabas rent richting de bal. Tayabas draait met de bal, schiet en ... Daquil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabe is nu in balbezit. Cabe geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dalandan zal de hoekschop nemen. Tayabas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - camalig spear 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don marcelino 35%, camalig spear 65%.
don marcelino - camalig spear 1:3