Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pilipinas askal kanluran dulo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Yabut rent richting de bal. Yabut passt de bal in één keer door. Daar is Macuha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ongpauco onderschept slim de pass. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Balantakbo probeert naar een medespeler te passen. Malaggay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangan draait met de bal, schiet en ... Balubal kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bato zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bato neemt de hoekschop. Williams kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pangan kopt de bal weg. Klungelig pakt Yabut de bal. Yabut passt de bal zonder na te denken. Ongpauco rent richting de bal. Ongpauco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Tagalog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabura rent richting de bal. Pangan verovert de bal door een tackle van achteren. Pangan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
de Castro is nu in balbezit. de Castro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bato met een snelle inworp. Pangan geeft de bal voor. Layugan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pilipinas askal 57%, kanluran dulo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pilipinas askal - kanluran dulo 0:0

55e minuut.
Badar geeft een lange en hoge pass. Daar is Bato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bato passt de bal met de wreef. Malaggay bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaggay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Balantakbo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ongpauco. Balantakbo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macuha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malaggay rent richting de bal. Malaggay schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pilipinas askal - kanluran dulo 0:1

73e minuut.
Doeltrap. Layugan trapt de bal weg. Yabut kopt de bal weg. Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pilipinas askal - kanluran dulo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pilipinas askal 56%, kanluran dulo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pilipinas askal - kanluran dulo 1:1