Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don marcelino MAPUTOL FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Dulaypan geeft een lange en hoge pass. Sabanal is nu in balbezit. Patajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Irong rent richting de bal. Irong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Irong onderschept slim de pass. Irong passt de bal zonder na te denken. Linsangan is nu in balbezit. Tayabas verovert de bal door een tackle van achteren. Tayabas schiet op doel. Pita bokst de bal weg.

13e minuut.
Irong bereikt de bal nog maar net als eerste. Irong speelt de bal door. Tayabas rent richting de bal. Tayabas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - MAPUTOL FC 1:0

19e minuut.
Sabanal kan de bal niet met de borst controleren. Irong is nu in balbezit. Irong passt de bal met de wreef. Tayabas rent richting de bal. Tayabas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cacalda rent richting de bal. Cacalda passt de bal in één keer door. Aporongao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayabas verovert de bal door een tackle van achteren. Tayabas haalt uit met een fantastische trap. Pita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Jain probeert naar een medespeler te passen. Sabanal met een sublieme pass. Macabuac rent richting de bal. Bantay is nu in balbezit. Bantay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
don marcelino - MAPUTOL FC 1:1

40e minuut.
Malbog geeft de bal voor. Balaga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cacalda. Cacalda krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tabang met een snelle inworp. Bantay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantay schiet op doel. Sucdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucdad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don marcelino 45%, MAPUTOL FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
don marcelino - MAPUTOL FC 1:1

60e minuut.
Patajo passt de bal zonder na te denken. Daar is Irong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irong passt de bal in één keer door. Tayabas rent richting de bal. Tayabas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bantay rent richting de bal. Cacalda verovert de bal door een tackle van achteren. Cacalda speelt de bal door. Tayabas is nu in balbezit. Tayabas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - MAPUTOL FC 2:1

77e minuut.
Macabuac met de inworp. Tabang probeert naar een medespeler te passen. Sucdad rent richting de bal. Sucdad schiet op doel. Tabula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
don marcelino - MAPUTOL FC 2:2

79e minuut.
Cacalda geeft de bal voor. Jain heeft problemen om de bal te vangen. Jain geeft een hoge lob. Macabuac bereikt de bal nog maar net als eerste. Macabuac draait met de bal, schiet en ... Tabula bokst de bal weg.

81e minuut.
Saupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Saupan is nu in balbezit. Sucdad onderschept slim de pass. Sucdad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
don marcelino - MAPUTOL FC 2:3

86e minuut.
Sulit rent richting de bal. Tayabas onderschept slim de pass. Irong bereikt de bal nog maar net als eerste. Irong haalt uit met een fantastische trap. Pita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
don marcelino - MAPUTOL FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don marcelino 59%, MAPUTOL FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
don marcelino - MAPUTOL FC 3:3