Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUFC tropang pogi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Tanicala met een sublieme pass. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulava rent richting de bal. Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Campo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Poquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Macasa verovert de bal door een tackle van achteren. Macasa speelt de bal door. Pespes rent richting de bal. Pespes draait met de bal, schiet en ... Payuyao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Taulava trapt de bal weg. Alingog bereikt de bal nog maar net als eerste. Alingog probeert naar een medespeler te passen. Dungo is nu in balbezit. Dungo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aswit bereikt de bal nog maar net als eerste. Pespes is nu in balbezit. Pespes passt de bal met de wreef. Campo is nu in balbezit. Campo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Valarao probeert naar een medespeler te passen. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo passt de bal in één keer door. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Taulava bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Campo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUFC - tropang pogi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUFC 41%, tropang pogi 59%.
DUFC - tropang pogi 1:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabatana de bal onder controle te krijgen. Dungo rent richting de bal. Dungo passt de bal zonder na te denken. dela Cruz rent richting de bal. dela Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ferrando is nu in balbezit. dela Cruz begaat een overtreding. Ferrando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valarao zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo haalt uit met een fantastische trap. Payuyao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bahande rent richting de bal. dela Cruz onderschept slim de pass. Dungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dungo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUFC - tropang pogi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUFC 43%, tropang pogi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DUFC - tropang pogi 1:1