Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tropang pogi don marcelino
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 13.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Calimag de bal onder controle te krijgen. Irong bereikt de bal nog maar net als eerste. Irong passt de bal in één keer door. Tayabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayabas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cacalda verovert de bal door een tackle van achteren. Cacalda passt de bal met de wreef. Irong speelt de bal door. Tayabas rent richting de bal. Tayabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Poquis geeft een lange en hoge pass. Malinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dungo onderschept slim de pass. Dungo schiet op doel. Orayani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tropang pogi - don marcelino 1:0

17e minuut.
Patajo probeert naar een medespeler te passen. Tayabas rent richting de bal. Taulava onderschept slim de pass. Irong verovert de bal door een tackle van achteren. Irong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tropang pogi - don marcelino 1:1

21e minuut.
Cacalda verovert de bal door een tackle van achteren. Tayabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tanicala ... Strafschop! Tanicala krijgt een gele kaart. Tayabas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irong neemt de penalty, wat een uithaal! Payuyao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Poquis passt de bal zonder na te denken. Gamelon probeert naar een medespeler te passen. Tanicala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayabas verovert de bal door een tackle van achteren. Tayabas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Taulava verovert de bal door een tackle van achteren. Taulava speelt de bal door. Dungo rent richting de bal. dela Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. dela Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tropang pogi 62%, don marcelino 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tropang pogi - don marcelino 1:1

63e minuut.
Malinao geeft een hoge lob. Inworp. Aoanan met een snelle inworp. dela Cruz rent richting de bal. dela Cruz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tanicala geeft een hoge lob. Dungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maligaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maligaya krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Cacalda is nu in balbezit. Cacalda probeert naar een medespeler te passen. Gamelon is nu in balbezit. Tayabas verovert de bal door een tackle van achteren. Tayabas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tropang pogi 58%, don marcelino 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tropang pogi - don marcelino 1:1