Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OmnoIFC บัสรี
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Chunsa Sanun de bal. Dunsatit rent richting de bal. Dunsatit passt de bal met de wreef. Wai-Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai-Meng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parnjareon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Manatyothin is nu in balbezit. Stritubtim is nu in balbezit. Manatyothin onderschept slim de pass. Sunthirarat verovert de bal door een tackle van achteren. Sunthirarat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Manatyothin is nu in balbezit. Chunsa Sanun met een sublieme pass. Ming rent richting de bal. Dunsatit rent richting de bal. Dunsatit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chunsa Sanun passt de bal in één keer door. Manatyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manatyothin passt de bal in één keer door. Wai-Meng is nu in balbezit. Wai-Meng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Daar is Philailekha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai-Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kongkraisri rent richting de bal. Wai-Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai-Meng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OmnoIFC 47%, บัสรี 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OmnoIFC - บัสรี 0:0

47e minuut.
Kalaya met een snelle inworp. Dunsatit speelt de bal door. Wai-Meng is nu in balbezit. Wai-Meng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Ming geeft de bal voor. Chunsa Sanun is nu in balbezit. Chunsa Sanun passt de bal in één keer door. Wai-Meng is nu in balbezit. Wai-Meng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Prompetch met een snelle inworp. Poonsak Tawatchai rent richting de bal. Poonsak Tawatchai passt de bal zonder na te denken. Stritubtim rent richting de bal. Stritubtim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stritubtim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stritubtim haalt uit met een fantastische trap. Arunchote maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OmnoIFC - บัสรี 0:1

57e minuut.
Tuntitanasup geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dunsatit de bal. Dunsatit probeert naar een medespeler te passen. Wai-Meng rent richting de bal. Wai-Meng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poonsak Tawatchai met de inworp. Ming met een sublieme pass. Stritubtim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stritubtim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kongkraisri speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalaya met een snelle inworp. Dunsatit kan de bal niet met de borst controleren. Dunsatit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wai-Meng rent richting de bal. Wai-Meng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OmnoIFC 40%, บัสรี 60%.
OmnoIFC - บัสรี 0:1