Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jazz OmnoIFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Guanhai geeft een hoge lob. Sagae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haidong rent richting de bal. Haidong haalt uit met een fantastische trap. Arunchote werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jazz - OmnoIFC 1:0

9e minuut.
Rinsuwan is nu in balbezit. Junxiang is nu in balbezit. Junxiang passt de bal in één keer door. Haidong is nu in balbezit. Haidong draait met de bal, schiet en ... Arunchote bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Sagae geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guanhai met een snelle inworp. Junxiang geeft een lange en hoge pass. Haidong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Manatyothin is nu in balbezit. Junxiang is nu in balbezit. Junxiang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Haidong de bal. Haidong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Junxiang is nu in balbezit. Dunsatit verovert de bal door een tackle van achteren. Jia-Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunsatit verovert de bal door een tackle van achteren. Dunsatit haalt uit met een fantastische trap. Wah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jazz 42%, OmnoIFC 58%.
jazz - OmnoIFC 1:0

59e minuut.
Rinsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksombat verovert de bal door een tackle van achteren. Raksombat met een sublieme pass. Junxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Junxiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jazz - OmnoIFC 2:0

67e minuut.
Arunchote trapt de bal weg van het doel. Dunsatit kopt de bal weg. Junxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Junxiang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saithong de bal onder controle te krijgen. Arunchote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dunsatit rent richting de bal. Dunsatit passt de bal met de wreef. Rojanaprorntip rent richting de bal. Rojanaprorntip schiet op doel. Wah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jazz - OmnoIFC 2:1

81e minuut.
Manatyothin met de inworp. Tuntitanasup met een sublieme pass. Junxiang met een sublieme pass. Haidong bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jazz 39%, OmnoIFC 61%.
jazz - OmnoIFC 2:1