Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tierra Blanca Ale´s Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Aguilera probeert de bal met de borst te controleren. Márquez is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera geeft een hoge lob. Gaspar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Guzmán passt de bal in één keer door. Márquez is nu in balbezit. Mayén verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tierra Blanca - Ale´s Club 0:1

20e minuut.
Colunga geeft een hoge lob. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tierra Blanca - Ale´s Club 0:2

38e minuut.
Saca rent richting de bal. Saca geeft de bal voor. Inworp. Guzmán met een snelle inworp. Aguilera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
León speelt de bal door. Granados is nu in balbezit. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados onderschept slim de pass. Granados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tierra Blanca - Ale´s Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tierra Blanca 41%, Ale´s Club 59%.
Real Tierra Blanca - Ale´s Club 1:2

46e minuut.
Granados probeert naar een medespeler te passen. Guzmán rent richting de bal. Guzmán speelt de bal door. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos geeft de bal voor. Menjívar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Mayén rent richting de bal. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Martínez passt de bal met de wreef. Cuellar probeert de bal aan de voet te houden. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Tierra Blanca - Ale´s Club 2:2

78e minuut.
Cedillos met een snelle inworp. Klungelig pakt Morán de bal. Morán probeert naar een medespeler te passen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Saca geeft de bal voor. Granados rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzmán. Guzmán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tierra Blanca 48%, Ale´s Club 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Tierra Blanca - Ale´s Club 2:2