Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIDAVELLIER ATLAI FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Villalobos kopt de bal weg. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal met de wreef. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Erazo kopt de bal weg. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NIDAVELLIER - ATLAI FC 0:1

21e minuut.
Valle is nu in balbezit. Valle geeft de bal voor. Santos Ortiz rent richting de bal. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez rent richting de bal. Met opzet legt Avalos zijn tegenspeler op de grond. Avalos krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo speelt de bal door. Fonseca is nu in balbezit. Rosales onderschept slim de pass. Rosales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIDAVELLIER 59%, ATLAI FC 41%.
NIDAVELLIER - ATLAI FC 0:1

51e minuut.
Daar is Montaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaner geeft een hoge lob. Valle probeert de bal aan de voet te houden. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Avalos met de inworp. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barraza. Barraza krijgt een gele kaart. Fonseca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avalos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz passt de bal met de wreef. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een hoge lob. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Avalos met de inworp. Fonseca rent richting de bal. Rugamas maakt een afschuwelijke overtreding. Rugamas krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Saca is nu in balbezit. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez schiet op doel. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villalobos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza onderschept slim de pass. Barraza probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIDAVELLIER - ATLAI FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIDAVELLIER 42%, ATLAI FC 58%.
NIDAVELLIER - ATLAI FC 0:2