Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Tecla Eagle C.D.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Perales onderschept slim de pass. Perales passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tecla - Eagle C.D. 0:1

10e minuut.
Caballero rent richting de bal. Caballero geeft de bal voor. Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama haalt uit met een fantastische trap. Abrego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales onderschept slim de pass. Perales haalt uit met een fantastische trap. Vizcarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tecla - Eagle C.D. 0:2

20e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Velásquez is nu in balbezit. Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tecla - Eagle C.D. 1:2

23e minuut.
Romero Monteagudo heeft problemen om de bal te vangen. Romero Monteagudo geeft een lange en hoge pass. Montaner kopt de bal weg. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Solorzano is nu in balbezit. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorzano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solorzano krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Abrego rent richting de bal. Blas Lizama verovert de bal door een tackle van achteren. Blas Lizama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Tecla - Eagle C.D. 2:2

40e minuut.
Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara geeft een hoge lob. Blas Lizama rent richting de bal. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tecla 41%, Eagle C.D. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Tecla - Eagle C.D. 2:2

50e minuut.
Solorzano passt de bal in één keer door. Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabí passt de bal zonder na te denken. Perales rent richting de bal. Perales passt de bal zonder na te denken. Vizcarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Cabañas rent richting de bal. Caballero onderschept slim de pass. Caballero speelt de bal door. Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft de bal voor. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tecla - Eagle C.D. 2:3

83e minuut.
Caballero met een sublieme pass. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Perales heeft problemen om de bal te vangen. Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Perales is nu in balbezit. Perales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mariona rent richting de bal. Mariona geeft een hoge lob. Blas Lizama rent richting de bal. Blas Lizama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tecla 40%, Eagle C.D. 60%.
Santa Tecla - Eagle C.D. 2:3