Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Tecla 1. FC Libertaryat Siennów
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Argueta rent richting de bal. Argueta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodriguez de bal. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Romero Monteagudo geeft de bal voor. Rodriguez rent richting de bal. Lemus begaat een overtreding. Lemus krijgt een gele kaart. Rodriguez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rodriguez kan niet meer verder spelen. Blas Lizama komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Monteagudo met een sublieme pass. Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tecla - 1. FC Libertaryat Siennów 1:0

34e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez speelt de bal door. Cruz Campo rent richting de bal. Cruz Campo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cruz Campo rent richting de bal. Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Monteagudo passt de bal met de wreef. Blas Lizama rent richting de bal. Blas Lizama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Reynoso heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera rent richting de bal. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Saca bokst de bal weg. Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Marin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tecla - 1. FC Libertaryat Siennów 2:0

44e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Blas Lizama rent richting de bal. Blas Lizama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tecla 37%, 1. FC Libertaryat Siennów 63%.
Santa Tecla - 1. FC Libertaryat Siennów 2:0

64e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Alarcón rent richting de bal. Caballero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caballero krijgt een gele kaart. Alarcón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Mariona geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Velásquez de bal. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tecla 55%, 1. FC Libertaryat Siennów 45%.
Santa Tecla - 1. FC Libertaryat Siennów 2:0