Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ELEGIDOS F. C max6464
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Chachagua begaat een overtreding. Jiménez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Torres Alegría de bal. Cruz Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Trinidad schiet op doel. Arroyo Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Macora Castillo met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado met een sublieme pass. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Iraheta Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iraheta Sanabria passt de bal met de wreef. Chachagua is nu in balbezit. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELEGIDOS F. C - max6464 1:0

42e minuut.
Chachagua onderschept slim de pass. Chachagua geeft de bal voor. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Macora Castillo rent richting de bal. Macora Castillo schiet op doel. Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Véliz verovert de bal door een tackle van achteren. Véliz speelt de bal door. Cárcamo probeert naar een medespeler te passen. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap. Arroyo Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELEGIDOS F. C 49%, max6464 51%.
ELEGIDOS F. C - max6464 1:0

47e minuut.
Guzmán Torres kan de bal niet met de borst controleren. Véliz rent richting de bal. Véliz geeft de bal voor. Cruz Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Trinidad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELEGIDOS F. C - max6464 1:1

54e minuut.
Iraheta Sanabria passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een hoge lob. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Arroyo Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Avalos rent richting de bal. Cruz Trinidad verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado is nu in balbezit. Cruz Trinidad is nu in balbezit. Cruz Trinidad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chachagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez rent richting de bal. Barrios rent richting de bal. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chachagua probeert naar een medespeler te passen. Daar is Véliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Véliz met een sublieme pass. Avalos rent richting de bal. Avalos geeft een hoge lob. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELEGIDOS F. C 48%, max6464 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ELEGIDOS F. C - max6464 1:1