Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
makinarito Corona D
the tactical Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 21.4
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa speelt de bal door. Kostecki rent richting de bal. Kostecki draait met de bal, schiet en ... Cedeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - Corona D 1:0

10e minuut.
Cedeño trapt de bal weg. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pimienta onderschept slim de pass. Pimienta met een sublieme pass. Diago rent richting de bal. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cedeño trapt de bal weg. Pimienta kopt de bal weg. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen begaat een overtreding. Armas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Armas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zieliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Prevost geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva met de inworp. Kostecki rent richting de bal. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Cedeño bokst de bal weg.

34e minuut.
Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen begaat een overtreding. Armas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ochoa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Håland de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makinarito 37%, Corona D 63%.
makinarito - Corona D 1:0

61e minuut.
Pimienta onderschept slim de pass. Pimienta speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - Corona D 2:0

69e minuut.
Pimienta passt de bal met de wreef. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal met de wreef. Daar is Kostecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki draait met de bal, schiet en ... Cedeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - Corona D 3:0

77e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki passt de bal met de wreef. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Diago geeft de bal voor. Tussen kopt de bal weg. Busquets rent richting de bal. Kostecki onderschept slim de pass. Kostecki draait met de bal, schiet en ... Cedeño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Cedeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - Corona D 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makinarito 41%, Corona D 59%.
makinarito - Corona D 4:0