Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
makinarito The Strong
the tactical Tactiek tirando.0
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 43.9
average Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen good


6e minuut.
Inworp. Giggѕ met de inworp. bin Hassan rent richting de bal. bin Hassan geeft een hoge lob. Pionek krijgt zijn hoofd ertegen. Manolache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ochoa probeert de bal met de borst te controleren. Ochoa met een sublieme pass. Daar is bin Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostecki rent richting de bal. Kostecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ passt de bal met de wreef. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek schiet op doel. Manolache bokst de bal weg.

17e minuut.
Manolache met een harde bal richting middenveld. Şoimaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Zieliński de bal. Pionek is nu in balbezit. Pionek draait met de bal, schiet en ... Manolache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Inworp. Oliva met de inworp. Tussen is nu in balbezit. Tussen geeft de bal voor. Ochoa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev geeft een lange en hoge pass. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - The Strong 0:1

35e minuut.
Alamanos geeft een hoge lob. Şoimaru kopt de bal weg. Daar is Zieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pionek is nu in balbezit. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Baev geeft de bal voor. Daar is Zieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek schiet op doel. Zieliński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Giggѕ neemt de hoekschop. Pionek kopt de bal weg. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Manolache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makinarito 67%, The Strong 33%.
makinarito - The Strong 0:1

54e minuut.
Manolache speelt de bal door. bin Hassan kopt de bal weg. Baev met een sublieme pass. Daar is Pionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - The Strong 0:2

57e minuut.
Baev speelt de bal door. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru geeft een lange en hoge pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Şoimaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baev heeft problemen om de bal te vangen. Baev passt de bal in één keer door. Pionek heeft problemen om de bal te vangen. Pionek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - The Strong 0:3

66e minuut.
Pimienta rent richting de bal. Baev onderschept slim de pass. Baev passt de bal zonder na te denken. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek haalt uit met een fantastische trap. Manolache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rener heeft problemen om de bal te vangen. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - The Strong 0:4

68e minuut.
Pionek onderschept slim de pass. Tussen is nu in balbezit. Pionek verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Håland is nu in balbezit. Şoimaru onderschept slim de pass. Şoimaru passt de bal met de wreef. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek draait met de bal, schiet en ... Manolache bokst de bal weg. Zieliński heeft problemen om de bal te vangen. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - The Strong 0:5

76e minuut.
Rener probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giggѕ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Inworp. Giggѕ met de inworp. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan geeft de bal voor. Zieliński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pionek rent richting de bal. Pionek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - The Strong 0:6

84e minuut.
Pionek schiet op doel. Daar is Håland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Håland probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giggѕ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pimienta de bal. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - The Strong 0:7

87e minuut.
Adalıoğlu onderschept slim de pass. Adalıoğlu geeft de bal voor. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek schiet op doel. Manolache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - The Strong 0:8

89e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Pionek rent richting de bal. Şoimaru is nu in balbezit. Pionek is nu in balbezit. Pionek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieliński onderschept slim de pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makinarito 78%, The Strong 22%.
makinarito - The Strong 0:8