Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATANS Agua Mala FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Pupo verovert de bal door een tackle van achteren. Pupo probeert naar een medespeler te passen. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Peña draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - Agua Mala FC 0:1

8e minuut.
Pereda passt de bal met de wreef. Artiles rent richting de bal. Met opzet legt Arias zijn tegenspeler op de grond. Arias krijgt een gele kaart. Artiles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pereda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Artiles rent richting de bal. Artiles haalt uit met een fantastische trap. Casañas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SATANS - Agua Mala FC 1:1

11e minuut.
Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina met een sublieme pass. Daar is Cruzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles draait met de bal, schiet en ... Casañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Arias heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arias. Arias krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cruzata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pereda met een snel genomen vrije trap. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artiles is nu in balbezit. Artiles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - Agua Mala FC 2:1

20e minuut.
Aragón is nu in balbezit. Aragón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Artiles de bal. Artiles haalt uit met een fantastische trap. Casañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - Agua Mala FC 3:1

22e minuut.
Medina heeft problemen om de bal te vangen. Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua verovert de bal door een tackle van achteren. Peña is nu in balbezit. Peña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Cordero met een harde bal richting middenveld. Cruzata kopt de bal weg. Artiles controleert de bal met de borst. Artiles draait met de bal, schiet en ... Casañas bokst de bal weg.

40e minuut.
Riverón probeert naar een medespeler te passen. Pereda is nu in balbezit. Pereda passt de bal met de wreef. Artiles is nu in balbezit. Artiles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - Agua Mala FC 4:1

43e minuut.
Artiles speelt de bal door. Riverón rent richting de bal. Riverón passt de bal zonder na te denken. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - Agua Mala FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 39%, Agua Mala FC 61%.
SATANS - Agua Mala FC 5:1

48e minuut.
Pupo kan de bal niet met de borst controleren. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Artiles rent richting de bal. Artiles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pereda rent richting de bal. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Alvarado is nu in balbezit. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 33%, Agua Mala FC 67%.
SATANS - Agua Mala FC 5:1