Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PedroPompaFC TrustOriente
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cortina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Loyola de bal. Garlobo is nu in balbezit. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Carrera rent richting de bal. García begaat een overtreding. Carrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Márquez met een snel genomen vrije trap. Báez rent richting de bal. Báez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Amandio is nu in balbezit. Amandio passt de bal in één keer door. Garlobo heeft problemen om de bal te vangen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cortina kopt de bal weg. Garlobo heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez is nu in balbezit. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Torriente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - TrustOriente 0:1

17e minuut.
Martín is nu in balbezit. Martín met een sublieme pass. Arévalo is nu in balbezit. Garlobo rent richting de bal. Garlobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo met een sublieme pass. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo onderschept slim de pass. Garlobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sanz trapt de bal weg. Ramírez kopt de bal weg. Klungelig pakt Fajardo de bal. Garlobo rent richting de bal. Garlobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo met een sublieme pass. Garlobo heeft problemen om de bal te vangen. Garlobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - TrustOriente 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PedroPompaFC 76%, TrustOriente 24%.
PedroPompaFC - TrustOriente 0:2

55e minuut.
Cortina passt de bal zonder na te denken. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanz. Garlobo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - TrustOriente 0:3

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portales met een snelle inworp. Arévalo rent richting de bal. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Garlobo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Canto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrera met de inworp. Fornaris heeft problemen om de bal te vangen. Fornaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PedroPompaFC 38%, TrustOriente 62%.
PedroPompaFC - TrustOriente 0:3