Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Strong Corona D
tirando.0 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 22.5
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Pionek draait met de bal, schiet en ... Daar is Armas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. Baev is nu in balbezit. Baev geeft de bal voor. Cedeño bokst de bal weg.

7e minuut.
bin Hassan passt de bal in één keer door. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek passt de bal in één keer door. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
bin Hassan onderschept slim de pass. bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. Baev probeert naar een medespeler te passen. Pionek rent richting de bal. Pionek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cedeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Busquets rent richting de bal. Hajduk onderschept slim de pass. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Cedeño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Corona D 1:0

11e minuut.
Giggѕ met de inworp. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan met een sublieme pass. Pionek rent richting de bal. Pionek schiet op doel. Cedeño bokst de bal weg.

13e minuut.
Baev heeft problemen om de bal te vangen. Baev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arencibia de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giggѕ neemt de hoekschop. Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets maakt een afschuwelijke overtreding. Hajduk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hajduk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Acevedo met een snelle inworp. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pionek de bal. Pionek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Giggѕ speelt de bal door. Pionek is nu in balbezit. Pionek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Corona D 2:0

34e minuut.
Busquets geeft een lange en hoge pass. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ passt de bal zonder na te denken. Pionek is nu in balbezit. Pionek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Adalıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baev met een sublieme pass. Klungelig pakt Pionek de bal. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 28%, Corona D 72%.
The Strong - Corona D 2:0

48e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pionek de bal. Pionek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Corona D 3:0

50e minuut.
Cedeño trapt de bal weg van het doel. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ passt de bal in één keer door. Pionek rent richting de bal. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Hajduk verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduk passt de bal in één keer door. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cedeño trapt de bal weg van het doel. Armas kopt de bal weg. Pionek is nu in balbezit. Pionek draait met de bal, schiet en ... Cedeño bokst de bal weg.

54e minuut.
Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Diago probeert naar een medespeler te passen. Ochoa rent richting de bal. Pionek is nu in balbezit. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev passt de bal met de wreef. Hajduk rent richting de bal. Hajduk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Corona D 4:0

57e minuut.
Lara passt de bal met de wreef. Pionek heeft problemen om de bal te vangen. Busquets rent richting de bal. Pionek onderschept slim de pass. Pionek draait met de bal, schiet en ... Cedeño bokst de bal weg.

60e minuut.
Baev rent richting de bal. Baev passt de bal zonder na te denken. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk draait met de bal, schiet en ... Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev geeft een hoge lob. Hajduk heeft problemen om de bal te vangen. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pionek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Corona D 5:0

72e minuut.
Giggѕ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan speelt de bal door. Pionek rent richting de bal. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Prevost de bal. Prevost passt de bal zonder na te denken. Baev met een sublieme pass. Pionek rent richting de bal. Pionek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Corona D 6:0

75e minuut.
Giggѕ geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baev de bal onder controle te krijgen. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Corona D 7:0

87e minuut.
bin Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan passt de bal zonder na te denken. Pionek is nu in balbezit. Pionek draait met de bal, schiet en ... Arencibia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 13%, Corona D 87%.
The Strong - Corona D 7:0