Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATANS PedroPompaFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Artiles is nu in balbezit. Artiles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lage geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrera met een snelle inworp. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cruzata de bal. Artiles is nu in balbezit. Artiles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Fornaris passt de bal met de wreef. Laffita is nu in balbezit. Laffita speelt de bal door. Báez rent richting de bal. Báez haalt uit met een fantastische trap. Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pereda kan de bal niet met de borst controleren. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris passt de bal zonder na te denken. Báez rent richting de bal. Báez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Pereda is nu in balbezit. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - PedroPompaFC 0:1

43e minuut.
Artiles met een sublieme pass. Cruzata is nu in balbezit. Fornaris rent richting de bal. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. Cordero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - PedroPompaFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 47%, PedroPompaFC 53%.
SATANS - PedroPompaFC 0:2

52e minuut.
Lage probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mateo rent richting de bal. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera geeft een hoge lob. Báez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - PedroPompaFC 0:3

57e minuut.
Laffita is nu in balbezit. Laffita haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fornaris passt de bal in één keer door. Báez rent richting de bal. Pereda rent richting de bal. Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Báez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - PedroPompaFC 0:4

82e minuut.
Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua is nu in balbezit. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris schiet op doel. Cordero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 51%, PedroPompaFC 49%.
SATANS - PedroPompaFC 0:4