Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATANS The Strong
Normal Tactiek tirando.0
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Giggѕ geeft een hoge lob. Marante controleert de bal met de borst. Baev is nu in balbezit. Baev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - The Strong 0:1

7e minuut.
Marante speelt de bal door. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev passt de bal zonder na te denken. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk schiet op doel. Cordero bokst de bal weg. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - The Strong 0:2

9e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan onderschept slim de pass. bin Hassan passt de bal met de wreef. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Lage geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cruzata de bal. Baev met een sublieme pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel. Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
bin Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan passt de bal met de wreef. Pionek is nu in balbezit. Pionek draait met de bal, schiet en ... Cordero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - The Strong 0:3

16e minuut.
Cruzata rent richting de bal. Cruzata speelt de bal door. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Adalıoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frank komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Cordero met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baev met de inworp. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk passt de bal met de wreef. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Baev speelt de bal door. Frank probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hajduk de bal. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hajduk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - The Strong 0:4

30e minuut.
Cordero speelt de bal door. Baev kan de bal niet met de borst controleren. Baev probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Cordero bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Mateo speelt de bal door. Inworp. Pionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - The Strong 0:5

36e minuut.
Pereda onderschept slim de pass. bin Hassan onderschept slim de pass. bin Hassan passt de bal zonder na te denken. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev is nu in balbezit. Baev probeert naar een medespeler te passen. Pionek is nu in balbezit. Pionek draait met de bal, schiet en ... Cordero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
bin Hassan passt de bal in één keer door. Baev rent richting de bal. Baev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giggѕ de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 81%, The Strong 19%.
SATANS - The Strong 0:5

63e minuut.
Freiherr speelt de bal door. Frank heeft problemen om de bal te vangen. Frank geeft een hoge lob. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
bin Hassan geeft de bal voor. Lage kopt de bal weg. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pionek de bal. Pionek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hajduk verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. Cordero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - The Strong 0:6

72e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte passt de bal zonder na te denken. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk rent richting de bal. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - The Strong 0:7

74e minuut.
bin Hassan heeft problemen om de bal te vangen. bin Hassan passt de bal met de wreef. Baev is nu in balbezit. Hajduk rent richting de bal. Hajduk schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Klungelig pakt Lantigua de bal. Baev is nu in balbezit. Baev passt de bal zonder na te denken. Hajduk rent richting de bal. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - The Strong 0:8

82e minuut.
Lage is nu in balbezit. Lage passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pionek de bal. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Cordero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 77%, The Strong 23%.
SATANS - The Strong 0:8