Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agua Mala FC makinarito
Normal Tactiek the tactical
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Tussen rent richting de bal. Quintana onderschept slim de pass. Quintana speelt de bal door. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias onderschept slim de pass. Arias passt de bal zonder na te denken. Quintana is nu in balbezit. Quintana passt de bal met de wreef. Manolache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal met de wreef. Daar is Kostecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alvarado de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Håland is nu in balbezit. Pupo is nu in balbezit. Håland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Håland krijgt een gele kaart. Pupo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaldívar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolache bokst de bal weg.

16e minuut.
Tussen rent richting de bal. Tussen met een sublieme pass. Ochoa is nu in balbezit. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pupo kopt de bal weg. van Kempen probeert naar een medespeler te passen. Tussen heeft problemen om de bal te vangen. Quintana rent richting de bal. Quintana geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Håland verovert de bal door een tackle van achteren. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta passt de bal in één keer door. Kostecki rent richting de bal. Kostecki draait met de bal, schiet en ... Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Oliva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - makinarito 0:1

29e minuut.
Starší onderschept slim de pass. Starší passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ochoa de bal. Kostecki rent richting de bal. Kostecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Zaldívar is nu in balbezit. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Kostecki rent richting de bal. Kostecki draait met de bal, schiet en ... Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki passt de bal in één keer door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agua Mala FC 51%, makinarito 49%.
Agua Mala FC - makinarito 0:1

48e minuut.
Starší verovert de bal door een tackle van achteren. Starší geeft een lange en hoge pass. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - makinarito 0:2

51e minuut.
Ochoa geeft een lange en hoge pass. Font probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Casañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - makinarito 0:3

77e minuut.
Starší probeert naar een medespeler te passen. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal met de wreef. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - makinarito 0:4

83e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa speelt de bal door. Kostecki rent richting de bal. Kostecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - makinarito 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agua Mala FC 61%, makinarito 39%.
Agua Mala FC - makinarito 0:5