Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PedroPompaFC Corona D
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.3
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Carrera kopt de bal weg. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz verovert de bal door een tackle van achteren. Sanz passt de bal in één keer door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lago passt de bal in één keer door. Ramírez is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Armas is nu in balbezit. Armas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Góngora probeert naar een medespeler te passen. Iglesias is nu in balbezit. Busquets rent richting de bal. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - Corona D 0:1

41e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris passt de bal in één keer door. Báez is nu in balbezit. Báez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PedroPompaFC - Corona D 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PedroPompaFC 64%, Corona D 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PedroPompaFC - Corona D 1:1

53e minuut.
Iglesias passt de bal zonder na te denken. Laffita rent richting de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laffita onderschept slim de pass. Laffita geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Diago met de inworp. Ochoa geeft een hoge lob. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Góngora rent richting de bal. Góngora passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Fajardo de bal onder controle te krijgen. Armas rent richting de bal. Armas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ramírez zijn tegenspeler op de grond. Armas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochoa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora passt de bal in één keer door. Armas rent richting de bal. Armas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Acevedo controleert de bal met de borst. Laffita onderschept slim de pass. Laffita passt de bal zonder na te denken. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - Corona D 2:1

86e minuut.
Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera probeert naar een medespeler te passen. Prevost bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez onderschept slim de pass. Báez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PedroPompaFC 59%, Corona D 41%.
PedroPompaFC - Corona D 2:1