Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona D PedroPompaFC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Armas is nu in balbezit. Armas probeert naar een medespeler te passen. Diago probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Armas is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Arencibia rent richting de bal. Arencibia passt de bal zonder na te denken. Báez is nu in balbezit. Báez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Góngora probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft de bal voor. Báez is nu in balbezit. Báez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Loyola kan de bal niet met de borst controleren. Lago rent richting de bal. Loyola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loyola krijgt een gele kaart. Lago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Armas komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Loyola geeft de bal voor. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris rent richting de bal. Fornaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal in één keer door. Armas rent richting de bal. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Armas onderschept slim de pass. Armas passt de bal in één keer door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona D 50%, PedroPompaFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corona D - PedroPompaFC 0:0

65e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Góngora is nu in balbezit. Góngora passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ochoa passt de bal zonder na te denken. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris is nu in balbezit. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Góngora rent richting de bal. Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft een lange en hoge pass. Armas kopt de bal weg. Fajardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona D 44%, PedroPompaFC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corona D - PedroPompaFC 0:0