Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACLion SATANS
4-3-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Fírvida verovert de bal door een tackle van achteren. Medina rent richting de bal. Medina met een sublieme pass. Daar is Barbarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarski schiet op doel. Cordero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón schiet op doel. Cordero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - SATANS 1:0

16e minuut.
Savón met een sublieme pass. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbarski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Naranjo de bal. Naranjo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barbarski de bal. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Morejón passt de bal met de wreef. Fírvida probeert de bal met de borst te controleren. Fírvida passt de bal met de wreef. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACLion 33%, SATANS 67%.
ACLion - SATANS 1:0

52e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Fírvida onderschept slim de pass. Fírvida met een sublieme pass. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Naranjo passt de bal in één keer door. Fírvida bereikt de bal nog maar net als eerste. Fírvida passt de bal zonder na te denken. Medina rent richting de bal. Medina geeft een lange en hoge pass. Cordero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een lange en hoge pass. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - SATANS 2:0

70e minuut.
Naranjo passt de bal met de wreef. Lage is nu in balbezit. Barbarski begaat een overtreding. Barbarski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Minola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo passt de bal met de wreef. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pereda probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almaguer met een snelle inworp. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lage geeft de bal voor. Inworp. Savón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morejón is nu in balbezit. Morejón geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - SATANS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACLion 25%, SATANS 75%.
ACLion - SATANS 3:0