Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agua Mala FC Corona D
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Armas geeft een hoge lob. Lago rent richting de bal. Lago geeft een lange en hoge pass. Lara springt en kopt de bal. Casañas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - Corona D 0:1

4e minuut.
Labañino kopt de bal weg. Daar is Lago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lago passt de bal in één keer door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Casañas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Góngora zal de hoekschop nemen. Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Zaldívar onderschept slim de pass. Zaldívar probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ... Prevost probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alvarado onderschept slim de pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armas. Armas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Labañino de bal. Zaldívar verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldívar passt de bal in één keer door. Peña is nu in balbezit. Peña haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Inworp. Ulacia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaldívar probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ... Cedeño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pérez speelt de bal door. Arencibia verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quintana neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Arencibia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agua Mala FC 62%, Corona D 38%.
Agua Mala FC - Corona D 0:1

71e minuut.
Álvarez geeft een hoge lob. Arencibia rent richting de bal. Arencibia geeft een lange en hoge pass. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Álvarez met een sublieme pass. Góngora rent richting de bal. Arias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Góngora wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agua Mala FC 63%, Corona D 37%.
Agua Mala FC - Corona D 0:1