Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
makinarito PedroPompaFC
the tactical Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Márquez passt de bal met de wreef. Sanz probeert de bal aan de voet te houden. Kostecki rent richting de bal. Kostecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - PedroPompaFC 1:0

14e minuut.
Starší probeert naar een medespeler te passen. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - PedroPompaFC 2:0

22e minuut.
Pimienta passt de bal zonder na te denken. Kostecki is nu in balbezit. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Pimienta rent richting de bal. Pimienta geeft de bal voor. Klungelig pakt Fajardo de bal. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Torriente probeert wanhopig de bal te grijpen. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ochoa schiet op doel. Kostecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pimienta rent richting de bal. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - PedroPompaFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makinarito 26%, PedroPompaFC 74%.
makinarito - PedroPompaFC 3:0

50e minuut.
Pimienta met een sublieme pass. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrera. Carrera krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Starší met een sublieme pass. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Torriente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - PedroPompaFC 4:0

75e minuut.
Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva is nu in balbezit. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fajardo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - PedroPompaFC 5:0

78e minuut.
Starší verovert de bal door een tackle van achteren. Starší speelt de bal door. Ochoa is nu in balbezit. Kostecki rent richting de bal. Kostecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Ramírez de bal. Pimienta is nu in balbezit. Pimienta speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Oliva rent richting de bal. Daar is Kostecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Torriente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makinarito 32%, PedroPompaFC 68%.
makinarito - PedroPompaFC 5:0