Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATANS makinarito
Normal Tactiek the tactical
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 31
matig Schieten redelijk
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Starší rent richting de bal. Aragón onderschept slim de pass. Aragón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Artiles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artiles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manolache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen is nu in balbezit. Artiles onderschept slim de pass. Artiles schiet op doel. Manolache probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cruzata is nu in balbezit. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Oliva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cruzata kopt de bal weg. Artiles probeert de bal aan de voet te houden. Zieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles onderschept slim de pass. Artiles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Marante probeert naar een medespeler te passen. Kostecki is nu in balbezit. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Cordero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - makinarito 0:1

23e minuut.
Artiles speelt de bal door. Marante heeft problemen om de bal te vangen. Artiles rent richting de bal. Kostecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kostecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - makinarito 0:2

41e minuut.
Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa rent richting de bal. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Cordero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - makinarito 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 49%, makinarito 51%.
SATANS - makinarito 0:3

76e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Marante de bal onder controle te krijgen. Pereda rent richting de bal. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 82%, makinarito 18%.
SATANS - makinarito 0:3